Heftruckcertificaat halen

Heftrucks zijn onmisbaar in het logistieke proces. Ze zijn er in verschillende soorten en groottes en zijn een belangrijke schakel in het vervoeren van goederen in warehouses, magazijnen of bij het laden en lossen van vrachtauto's en containers. Om het heftruckcertificaat te halen dien je volgens de meest recente Arbo-richtlijnen te werken. Hoofdregel is dat een heftruckchauffeur ten alle tijde voldoende instructie moet hebben gekregen hoe er met een heftruck moet worden gewerkt.

Doelgroep

De opleiding is uitstekend geschikt voor medewerkers zijn die laad- en loswerkzaamheden uitvoeren, actief zijn in warehousing of werken in de op- en overslag.

Theorie

Praktijk

Toetsing/examen

Er wordt na afloop een examen afgenomen, direct na afloop ontvang je de uitslag. Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het heftruckcertificaat uitgereikt. Het heftruckcertificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Duur opleiding

1 dag.

Waarde nascholing Code 95

7 uur

Resultaat

Deelnemers leren deskundig om te gaan met een heftruck en worden getraind op situaties die op de eigen werkplek voorkomen. Na afloop bezitten deelnemers de juiste vaardigheden voor het veilig en efficiënt werken op een heftruck.

Overig

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen Plan je cursus