Vraag meer informatie over nascholingspakket B!

Informatie aanvragen
 • Pakket B - Nascholing Code 95

  Pakket B staat in het teken van veiligheid en logistiek. Veel vrachtautochauffeurs dienen tegenwoordig in bezit te zijn van een VCA diploma en werken regelmatig met een vorkheftruck of reachtruck.

  Theoriecursussen

  Per 35 uur aan nascholing (Code 95) moet minimaal 28 uur besteed worden aan een of meerdere theoriecursussen. Verkeersschool van Buuren heeft uw nascholingsweek al ingedeeld:

  VCA Basis

  Alle medewerkers moeten beschikken over basiskennis ten aanzien van veiligheid. Daarnaast moet worden voorzien in de wettelijke verplichting die de werkgever heeft om voorlichting en instructie te geven over de risico’s van de uit te voeren werkzaamheden en hoe deze te beperken. Als bedrijf is het noodzakelijk bij levering aan VCA-gecertificeerde bedrijven, te kunnen aantonen dat de medewerkers in het bezit zijn van een erkend veiligheidscertificaat. Deze cursus duurt 1 dag en telt 7 uur mee voor nascholing (Code 95).

  Veilig werken met de hoogwerker

  Veel medewerkers werken incidenteel met een hoogwerker. Daarbij is het van groot belang aandacht te besteden aan de veiligheidsaspecten. De nadruk van deze cursus ligt dan ook op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door de Arbeidsinspectie zijn geformuleerd. Vakbekwame en in de praktijk opgeleide instructeurs zorgen voor een degelijke begeleiding van de cursisten.

  Praktijkdag Vorkheftruck

  Werken in een magazijn betekent in vele gevallen óók werken met interne transportmiddelen. Ze vormen een onmisbaar stuk gereedschap voor de werkzaamheden binnen een warehouse. Veel medewerkers in een warehouse of magazijn werken incidenteel of met enige regelmaat op een vorkheftruck. Het is van groot belang te beseffen dat er vele mogelijke gevaren zijn bij het besturen van een vorkheftruck. Deze cursus duurt 1 dag en telt 7 uur mee voor nascholing (Code 95).

  Praktijkdag Reachtruck

  Werken in een magazijn betekent in vele gevallen óók werken met interne transportmiddelen. Ze vormen een onmisbaar stuk gereedschap voor de werkzaamheden binnen een warehouse. Veel medewerkers in een warehouse of magazijn werken incidenteel of met enige regelmaat op een reachtruck. Het is van groot belang te beseffen dat er vele mogelijke gevaren zijn bij het besturen van een reachtruck. Deze cursus duurt 1 dag en telt 7 uur mee voor nascholing (Code 95).


  Praktijktraining

  Per 35 uur aan nascholing (Code 95) moet minimaal 7 uur besteed worden aan een of meerdere praktijktrainingen. Om uw nascholingsweek compleet te maken volgt u 1 dag de praktijktraining Het Nieuwe Rijden (HNR):

  Het Nieuwe Rijden (HNR)

  Vooral chauffeurs hebben met een juiste, getrainde rijstijl invloed op het brandstofverbruik. De rijstijl van Het Nieuwe Rijden (HNR) combineert brandstofbesparing (10 tot 15%) en veiligheid op optimale wijze. Integratie van HNR in de bedrijfsvoering levert een structurele kostenbesparing op. Tijdens deze nascholingscursus zit u zelf 2,5 uur achter stuur om de vaardigheden in de praktijk te brengen.

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven
 • Opleiding en prijzen

  Nascholingspakket B (Complete 35 uur nascholing Code 95)

  € 850

   

  4 dagen Theoriecursussen:

  • VCA Basis (incl. examen);
  • Veilig werken met de Hoogwerker;
  • Praktijkdag Vorkheftruck;
  • Praktijkdag Reachtruck.

  1 dag Praktijktraining, te kiezen uit:

  • Het Nieuwe Rijden, óf;
  • Rijoptimalisatie Schadepreventie, óf;
  • Rijoptimalisatie Behaviour Based Safety (BBS).

  Er zijn geen bijkomende kosten, prijs is inclusief leermaterialen, CCV-registratiekosten en verzorgde lunch.

  **Prijs is exclusief BTW voor bedrijven en vrijgesteld van BTW voor particulieren

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven
 • Cursusdata

  Er zijn geen cursusdata gevonden.

 • Subsidie

  SOOB

  De komende jaren zijn er in de sector Transport & Logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt.

  Wilt u meer informatie of heeft vragen over SOOB-subsidie?

  Neem dan contact met ons op: bel 015 – 744 00 08 of stuur een e-mail naar info@vbuuren.nl

  U kunt ook een kijkje nemen op de website van SOOB Subsidiepunt: www.soobsubsidiepunt.nl.

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragen Direct inschrijven


Website door Mint