Nascholing Code 95 Pakket C

Vraag meer informatie over nascholingspakket C!

Informatie aanvragen
 • Pakket C - Nascholing Code 95

  Pakket C staat in het teken van het werken met gevaarlijke stoffen. Gevaarlijke stoffen kunnen niet zomaar vervoerd worden. De chauffeur moet bekend zijn met de laatste (strenge) wet- en regelgeving en zich bewust zijn van de risico's die het vervoer met zich mee brengen om het transport van A tot Z verantwoord uit te voeren.

  Theoriecursussen

  Per 35 uur aan nascholing (Code 95) moet minimaal 28 uur besteed worden aan een of meerdere theoriecursussen. Verkeersschool van Buuren heeft uw nascholingsweek al ingedeeld:

  ADR Basis + Tank + Chauffeursdag 2:

  Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren in tankauto’s en containers dienen in bezit te zijn van het ADR-certificaat Basis + Tank. Deelnemers leren de belangrijkste wettelijke bepalingen van het vervoer gevaarlijke stoffen over de weg en van het ADR/VLG en zijn in staat deze toe te passen. Na het behalen van het ADR-certificaat Basis + Tank wordt voldaan aan de vakbekwaamheidseis om gevaarlijke stoffen over de weg en in tankauto’s en containers te mogen vervoeren.

  Chauffeursdag 2:

  Een leerzame en leuke dag voor chauffeurs en logistieke medewerkers waarbij interessante workshops worden afgewisseld met testjes en demo’s. De kennis en vaardigheden van deelnemers zijn vergroot door een carrousel aan thema’s en activiteiten. Deze cursus duurt 1 dag en telt 7 uur mee voor nascholing (Code 95).

  De cursus ADR Basis + Tank met chauffeursdag 2 duurt 4 dagen en telt 28 uur mee voor nascholing (Code 95). *

  ADR Basis + Tank + klasse 1 + klasse 7:

  Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren in tankauto’s en containers dienen in bezit te zijn van het ADR-certificaat Basis + Tank. Deelnemers leren de belangrijkste wettelijke bepalingen van het vervoer gevaarlijke stoffen over de weg en van het ADR/VLG en zijn in staat deze toe te passen. Na het behalen van het ADR-certificaat Basis + Tank wordt voldaan aan de vakbekwaamheidseis om gevaarlijke stoffen over de weg en in tankauto’s en containers te mogen vervoeren. Voor het vervoeren in tankauto's en containers van stoffen uit Klasse 1 (explosieve stoffen) en Klasse 7 (radioactieve stoffen) dient men in het bezit te zijn van een ADR-certificaat Basis + Tank + Klasse 1 + Klasse 7.

  De cursus ADR Basis + Tank +Klasse 1 +Klasse 7 duurt 4 dagen en telt mee 28 uur mee voor nascholing (Code 95).*

  *Als het gaat om een verlenging van ADR Basis en Tank, dan kan deze cursus slechts voor 21 uur nascholing (Code95) meetellen. U dient nog 7 extra uur theorie nascholing te volgen om de volledige 35 uur nascholing te behalen. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven bij onze opleidingsadviseurs.

   


   

  Praktijktraining

  Per 35 uur aan nascholing (Code 95) moet minimaal 7 uur besteed worden aan een of meerdere praktijktrainingen. Om uw nascholingsweek compleet te maken volgt u 1 dag de praktijktraining Het Nieuwe Rijden (HNR):

  Het Nieuwe Rijden (HNR)

  Vooral chauffeurs hebben met een juiste, getrainde rijstijl invloed op het brandstofverbruik. De rijstijl van Het Nieuwe Rijden (HNR) combineert brandstofbesparing (10 tot 15%) en veiligheid op optimale wijze. Integratie van HNR in de bedrijfsvoering levert een structurele kostenbesparing op. Tijdens deze nascholingscursus zit u zelf 2,5 uur achter stuur om de vaardigheden in de praktijk te brengen.

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven
 • Opleiding en prijzen

  Nascholingspakket C (Complete 35 uur nascholing Code 95*)

  € 850

   

  4 dagen Theoriecursussen:

  • Chauffeursdag 2 óf ADR klasse 1 en 7 (1 dag)
  • ADR Basis + Tank, incl. examens (3 dagen).

  1 dag Praktijktraining, te kiezen uit:

  • Het Nieuwe Rijden, óf;
  • Rijoptimalisatie Schadepreventie, óf;
  • Rijoptimalisatie Behaviour Based Safety (BBS).

  *bij herhaling van ADR Basis en Tank telt dit pakket mee voor 21 uur nascholing Code95. U dient dan nog 7 uur extra theorie nascholing te volgen om de volledige 35 uur nascholing te behalen. Vraag naar de mogelijkheden voor deze extra benodigde dag en tarieven bij onze opleidingsadviseurs.

  Prijs is inclusief leermaterialen, CCV-registratiekosten, CCV-examens en verzorgde lunch.

   

  **Prijs is exclusief BTW voor bedrijven en vrijgesteld van BTW voor particulieren

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven
 • Cursusdata

  Er zijn geen cursusdata gevonden.

 • Subsidie

  SOOB

  De komende jaren zijn er in de sector Transport & Logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt.

  Wilt u meer informatie of heeft vragen over SOOB-subsidie?

  Neem dan contact met ons op: bel 015 – 744 00 08 of stuur een e-mail naar info@vbuuren.nl

  U kunt ook een kijkje nemen op de website van SOOB Subsidiepunt: www.soobsubsidiepunt.nl.

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven


Website door Mint