Pakket 2 Nascholing Code 95 met SOOB subsidie

Vraag meer informatie aan over Nascholing Code 95 met SOOB-subsidie!

Informatie aanvragen
 • SOOB-subsidie Code 95-pakket 3

  Naast de (rij)opleidingen tot vrachtwagenchauffeur is er ook SOOB-subsidie beschikbaar voor chauffeursopleidingen en specialisaties in logistiek, verticaal transport en veiligheidsopleidingen. Veel van deze chauffeursopleidingen vallen ook onder de Nascholing Code 95 voor behoud Vakbekwaamheid en kunnen dus met subsidie gevolgd worden.

  Daarom biedt Verkeersschool van Buuren, als STL-gecertificeerd opleider, een nascholingspakket aan waarbij alle subsidies zijn opgenomen en u, als SOOB-gerechtigd bedrijf, het maximale voordeel behaalt! Wij bieden u een zorgeloze begeleiding van het gehele traject, van subsidie aanvraag tot de registratie van CCV-nascholingsuren.

  SOOB-pakket 3

  ADR Basis + Tank

  Deelnemers leren de belangrijkste wettelijke bepalingen van het vervoer gevaarlijke stoffen over de weg en van het ADR/VLG en zijn in staat deze toe te passen. Na het behalen van het ADR-certificaat Basis + Tank wordt voldaan aan de vakbekwaamheidseis om gevaarlijke stoffen over de weg en in tankauto’s en containers te mogen vervoeren. Als SOOB-gerechtigd bedrijf ontvangt u € 125 subsidie op de opleiding ADR Basis + Tank.

  Veiligheidscertificaat Vorkheftruck

  Om een verantwoorde en professionele omgang met de vorkheftruck te bevorderen halen vorkheftruckchauffeurs het Veiligheidscertificaat. Als SOOB-gerechtigd bedrijf ontvangt u € 150 subsidie op de opleiding tot het Veiligheidscertificaat van de Vorkheftruck.

  Het Nieuwe Rijden (HNR)

  De rijstijl van Het Nieuwe Rijden (HNR) combineert brandstofbesparing (10 tot 15%) en veiligheid op optimale wijze. Integratie van HNR in de bedrijfsvoering levert een structurele kostenbesparing op. Als SOOB-gerechtigd bedrijf ontvangt u € 100 subsidie op de praktijktraining HNR.

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven
 • Opleiding en prijzen

  Nascholingspakket SOOB 3 (Complete 35 uur nascholing Code 95)

  Slechts € 665! *

   

  • ADR Basis + Tank (3 dagen)
  • Veiligheidscertificaat Heftruck (1 dag)
  • Het Nieuwe Rijden (HNR)

  Er zijn geen bijkomende kosten, prijs is inclusief leermaterialen, CCV-registratiekosten en verzorgde lunch.

  *Van Buuren factureert het gehele bedrag á € 850, via het SOOB Subsidiepunt ontvangt u € 225 subsidie
  **Prijs is exclusief BTW

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven
 • Subsidiemogelijkheden

  De komende jaren zijn er in de sector Transport & Logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze opleidingsadviseurs. 

   

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven
Website door Mint