Home  ›  Nieuws  ›  Algemeen

Nieuws


Like jij ons al op Facebook?!

Like jij ons al op Facebook?!

21 Juni 2022  

Verkeersschool Van Buuren is actief met een nieuwe Facebook pagina. Like jij ons al?

https://www.facebook.com/vanbuurenpijnacker

Lees meer over: Like jij ons al op Facebook?!

Plan je eerste rijles 24/7 online

15 Mei 2020  

Je kunt nu zelf je eerste rijles online plannen (24/7). Snel en simpel.

Heel veel nieuwe klanten willen starten met de rijlessen, hierdoor zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.

Ga naar de rijopleiding die je wil volgen, selecteer de optie "PLAN JE EERSTE RIJLES" en kies een datum en tijdstip dat jou past.

 

Je eerste les is dan gereserveerd! Snel geregeld, snel starten.

Bedankt voor jouw interesse. 

Team Verkeersschool van Buuren

Lees meer over: Plan je eerste rijles 24/7 online

De Suited truck driver bij ons op bezoek

16 September 2019  

In deze video neemt hij je kort mee op zijn rijles CE. Jan, zijn rij instructeur met engelengeduld, legt uit hoe hij moet aankoppelen en dokken.

 

 

Lees meer over: De Suited truck driver bij ons op bezoek

Alle beroepschauffeurs in snel digitaal proces

11 Januari 2019  

Vanaf deze week behandelt het CBR alle nieuwe gezondheidsverklaringen van (aankomende) beroepschauffeurs in het nieuwe, digitale proces. Daardoor krijgen deze chauffeurs sneller duidelijkheid over hun rijbewijs.

Met de gezondheidsverklaring en de rijbewijskeuring door een bedrijfsarts of arbo-arts, beoordeelt het CBR elke vijf jaar de gezondheid van houders van een groot rijbewijs. Als aanvullend ook een beoordeling van een medisch specialist nodig is, kan dit normaal gesproken vier maanden duren. Met het nieuwe, digitale proces verwacht CBR de doorlooptijd van het gehele proces met enkele weken te verkorten.

Voor het complete artikel zie site CBR.

Lees meer over: Alle beroepschauffeurs in snel digitaal proces

Rijscholen leiden Bezorgberen op

7 Mei 2018  

Om te voorzien in de grote vraag naar scooterkoeriers, zijn De Beren bezorgrestaurants een samenwerking gestart met lokale rijscholen. Met deze samenwerking investeren beide partijen in een manier om het bromfietsrijbewijs aantrekkelijker te maken en borgen zij de rijvaardigheid en veiligheid van de koeriers.

Lees meer over: Rijscholen leiden Bezorgberen op

Theorie-examen straks ook in de avond

Theorie-examen straks ook in de avond

21 Maart 2018  

Kandidaten kunnen vanaf 1 mei het theorie-examen voor auto, motor en bromfiets ook in de avond doen. Het gaat om een proef van zes maanden die in eerste instantie plaatsvindt op de locaties Amsterdam, Arnhem, Zwolle, Rijswijk en Groningen. Dat meldt het CBR woensdag.

Lees meer over: Theorie-examen straks ook in de avond

2toDrive wordt definitief ingevoerd!

12 Maart 2018  

2toDrive wordt donderdag definitief ingevoerd. Dat is maandagmorgen bekendgemaakt door het CBR. 2toDrive werd in november ‘on hold’ gezet doordat het vastleggen van dit project in de wet vertraging had opgelopen.

Lees meer over: 2toDrive wordt definitief ingevoerd!

CBR Zoetermeer opent op 14 mei

CBR Zoetermeer opent op 14 mei

8 Maart 2018  

Op maandag 14 mei opent het CBR een praktijkexamencentrum in Zoetermeer. Vanaf de Zilverstraat 40 worden dan praktijkexamens en toetsen gedaan voor auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen. Daarmee komt het totaalaantal praktijkexamencentra van het CBR op 54. Met de vestiging in Zoetermeer ontlast het CBR het drukke examencentrum in Rijswijk, waar jaarlijks zo’n 35.000 praktijkexamens plaatsvinden. Hiervan zal Zoetermeer naar verwachting ongeveer een kwart overnemen.

Lees meer over: CBR Zoetermeer opent op 14 mei

Wachttijden bij Van Buuren korter dan bij CBR

Wachttijden bij Van Buuren korter dan bij CBR

7 Maart 2018  

De wachttijden voor het praktijkexamen van het Autorijbewijs zijn bij Van Buuren korter dan de wachttijden bij het CBR. Door slim de examens in te kopen bij het CBR kun je bij Van Buuren al in april examen doen voor het Autorijbewijs. Dit kan zo maar een maand schelen in je rijopleiding!

Lees meer over: Wachttijden bij Van Buuren korter dan bij CBR

CBR test digitaal controleren identiteitsbewijs

6 Maart 2018  

De divisie CCV van het CBR is begonnen met een pilot waarbij het identiteitsbewijs van een kandidaat op een nieuwe manier wordt gecontroleerd. Hierbij wordt de chip in het identiteitsbewijs met behulp van een mobiele telefoon wordt een chip op het pasje gecontroleerd. De nieuwe maatregel moet helpen identiteitsfraude te voorkomen.

Lees meer over: CBR test digitaal controleren identiteitsbewijs

Website door Mint