Home  ›  Nieuws

Nieuws


Wachttijden bij Van Buuren korter dan bij CBR

Wachttijden bij Van Buuren korter dan bij CBR

7 Maart 2018  

De wachttijden voor het praktijkexamen van het Autorijbewijs zijn bij Van Buuren korter dan de wachttijden bij het CBR. Door slim de examens in te kopen bij het CBR kun je bij Van Buuren al in april examen doen voor het Autorijbewijs. Dit kan zo maar een maand schelen in je rijopleiding!

Lees meer over: Wachttijden bij Van Buuren korter dan bij CBR

CBR test digitaal controleren identiteitsbewijs

6 Maart 2018  

De divisie CCV van het CBR is begonnen met een pilot waarbij het identiteitsbewijs van een kandidaat op een nieuwe manier wordt gecontroleerd. Hierbij wordt de chip in het identiteitsbewijs met behulp van een mobiele telefoon wordt een chip op het pasje gecontroleerd. De nieuwe maatregel moet helpen identiteitsfraude te voorkomen.

Lees meer over: CBR test digitaal controleren identiteitsbewijs

Nog geen duidelijkheid over definitieve invoering 2toDrive

Nog geen duidelijkheid over definitieve invoering 2toDrive

28 Februari 2018  

Zowel het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat als het CBR kunnen nog geen duidelijkheid geven over de invoeringsdatum van 2toDrive. De pilot, waarbij jongeren op hun zeventiende hun rijbewijs kunnen halen, liep 31 oktober vorig jaar af en had over moeten gaan in wetgeving, maar dit bleek nog niet te zijn gebeurd. Voor een deel van de jongeren geldt momenteel een overgangsregeling, anderen moeten wachten op de definitieve invoering.

Lees meer over: Nog geen duidelijkheid over definitieve invoering 2toDrive

Theorie-examen in het Engels straks ook met extra tijd

Theorie-examen in het Engels straks ook met extra tijd

9 Februari 2018  

Kandidaten die het theorie-examen voor de auto in het Engels willen doen, kunnen dit examen binnenkort ook met extra tijd aanvragen. Het CBR verwacht dat dit examen halverwege dit jaar beschikbaar is.

Lees meer over: Theorie-examen in het Engels straks ook met extra tijd

Eerste kandidaat LZV geslaagd!

Eerste kandidaat LZV geslaagd!

1 Februari 2018  

Gisteren had Van Buuren een primeur! Seppe is gisteren als allereerste leerling van Van Buuren geslaagd voor zijn LZV! Van harte gefeliciteerd, Seppe. Wij wensen je veel veilige kilometers toe!

Lees meer over: Eerste kandidaat LZV geslaagd!

Tekort aan vrachtautochauffeurs groeit verder

Tekort aan vrachtautochauffeurs groeit verder

15 Januari 2018  

Het tekort aan vrachtautochauffeurs groeit. Net als het aantal transportbedrijven dat hierdoor wordt belemmerd. In bijna alle regio's is er een krappe tot zeer krappe arbeidsmarkt voor vrachtautochauffeurs, stelt uitkeringsinstantie UWV maandag op basis van een eigen analyse.

Lees meer over: Tekort aan vrachtautochauffeurs groeit verder

Wijzigingen 2018 in SOOB Subsidie

Wijzigingen 2018 in SOOB Subsidie

12 Januari 2018  

Een nieuw jaar betekent dat het huidige subsidiereglement wordt herzien en aangepast naar de huidige markt. Ten opzichte van afgelopen jaar zijn er een aantal zaken voor SOOB Subsidie veranderd.

De focus voor 2018 is op de bestaande medewerkers gezet. Dit subsidiepercentage was in 2017 nog 35%, in 2018 is dit 65%. SOOB draagt voor nieuwe medewerkers 50% bij in de opleidingskosten van de gehele rijopleiding.

Lees meer over: Wijzigingen 2018 in SOOB Subsidie

Van Buuren en Bezorgberen slaan handen ineen

Van Buuren en Bezorgberen slaan handen ineen

11 Januari 2018  

Verkeersschool Van Buuren en Bezorgrestaurant De Beren in Zoetermeer zijn een samenwerking gestart. Wie komt werken bij De Beren Zoetermeer als (fiets)koerier krijgt een korting van maar liefst 65% op het Bromfietsrijbewijs! Zo wordt diegene direct goed opgeleid om aan de slag te gaan als koerier.

Meer informatie? Kom langs, bel naar de vestiging van De Beren in Zoetermeer of kijk op www.werkenbijdeberen.nl.

Lees meer over: Van Buuren en Bezorgberen slaan handen ineen

Check onze vlog van het Bromfietsrijbewijs!

Haal deze winter het Bromfietsrijbewijs en profiteer van leuke extra's!

Haal deze winter het Bromfietsrijbewijs en profiteer van leuke extra's!

22 December 2017  

Direct het goede jaar beginnen en in de eerste maanden al het Bromfietsrijbewijs halen? Wie zich t/m 31 januari 2018 inschrijft voor een praktijkopleiding of all-in-one opleiding kan na het behalen van het Bromfietsrijbewijs kiezen tussen een gratis fashionhelm (zwart of roze) t.w.v. € 49,95 en een ART3 scooterslot t.w.v. € 39,95!

Lees meer over: Haal deze winter het Bromfietsrijbewijs en profiteer van leuke extra's!

Website door Mint