Alle rijlessen, cursussen en examens tot en met 2 maart geannuleerd

14 December 2020

Tijdens de laatste persconferentie is een verlenging van de lockdown aangekondigd tot en met 2 maart 2021. Dit heeft als gevolg dat rijlessen, cursussen en examens tot en met 2 maart 2021 helaas geen doorgang kunnen vinden. Er is een uitzondering voor bromfiets (AM) en motor (A) rijlessen, deze opleidingen vallen niet onder de contactberoepen. Leerlingen die voor een van deze 2 categorieën ingepland staan ontvangen apart bericht over de invulling van de rijlessen.

Hoewel wij dit uiteraard betreuren vinden wij de gezondheid van onze leerlingen, cursisten en instructeurs vele malen belangrijker. Het is voor iedereen een onzekere tijd en we willen dan ook zo goed mogelijk voor iedereen klaarstaan om deze periode met elkaar te overbruggen.

We kunnen ons voorstellen dat het uitstellen van de rijlessen en cursussen vragen oproept. Alle leerlingen zijn per mail geïnformeerd over de maatregelen en de gevolgen voor de geplande opleidingen. Tijdens de landelijke persconferentie is aangegeven dat in de week van 23 februari aangekondigd wordt hoe de periode na 2 maart er uit zal zien. Ook in de tussentijd blijven we de ontwikkelingen op de voet volgen. Zodra duidelijk is wanneer de lessen en cursussen weer kunnen gaan opstarten zullen we hier verder over informeren.

 


Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten


Website door Mint