Rijlessen mogen vanaf 3 maart weer van start!

24 Februari 2021

Tijdens de persconferentie van 23 februari is aangekondigd dat de maatregelen voor contactberoepen gaan versoepelen. Dit is goed nieuws! Het betekent dat we vanaf 3 maart de rijlessen weer mogen hervatten.  Wel zijn op dit moment nog in afwachting van bericht vanuit het CBR rondom het opnieuw inplannen van examens die wegens de lockdown niet door konden gaan en het hervatten van de overige cursussen na 15 maart 2021.

 

Helaas mogen we conform de richtlijnen van het RIVM en het CBR op dit moment, buiten de nascholing code 95 en de theoriecursus voor het groot rijbewijs, verder geen cursussen op onze locatie verzorgen tot in tot in ieder geval 15 maart 2021. Het gaat om alle opleiding voor meer dan 1 persoon; Theorie voor de nascholing code 95, Klassikale theoriecursus groot rijbewijs, logistieke opleidingen, cursussen voor grondverzet & infra en de opleidingen voor arbo & veiligheid. Ook de volledige praktijkdagen voor de code 95 mogen niet doorgaan. We zullen alle kandidaten die in deze periode een opleiding gereserveerd hebben persoonlijk benaderen om een nieuwe planning te maken. Zodra we meer nieuws hebben over de cursussen die gepland staan na 15 maart 2021 zullen we onze kandidaten hierover informeren. 

 

Let op: Voor de kandidaten die vanaf 3 maart 2021 de praktijkdag het nieuwe rijden op basis van e-learning (HNR-E) hebben gereserveerd is er goed nieuws; dit is een deel e-learning en verder 1 op 1 rijles op onze locatie en dit mag volgens de richtlijnen gewoon doorgaan. Wel is het belangrijk dat u tijdig de e-learning heeft afgerond. 

 

Al onze leerlingen ontvangen de komende dagen persoonlijk bericht. We willen je vragen dit bericht af te wachten en op dit moment niet te gaan bellen. Zodra we meer weten over de hervatting van jouw opleiding nemen we zo snel mogelijk  contact met je op.

 

We zijn in ieder geval blij met het bericht dat we weer mogen opstarten en we zijn er van overtuigd dat we dit bij Van Buuren veilig en verantwoord kunnen doen. We zien jullie graag binnenkort weer terug bij ons op locatie of in de lesauto!


Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten


Website door Mint