Rijscholen leiden Bezorgberen op

7 Mei 2018

Om te voorzien in de grote vraag naar scooterkoeriers, zijn De Beren bezorgrestaurants een samenwerking gestart met lokale rijscholen. Met deze samenwerking investeren beide partijen in een manier om het bromfietsrijbewijs aantrekkelijker te maken en borgen zij de rijvaardigheid en veiligheid van de koeriers.

Jongeren slaan deze ‘stap’ vaker over

Sinds de invoering van het praktijkexamen voor het bromfietsrijbewijs en de mogelijkheid tot het halen van een autorijbewijs vanaf het 17e levensjaar, is de populariteit van het bromfietsrijbewijs wat gedaald. Madelein van den Bulk van Verkeersschool Van Buuren in Pijnacker: ‘Wij stimuleren jongeren om te beginnen met het bromfietsrijbewijs omdat het ze een goede basis meegeeft voor veilige deelname aan het verkeer. De ervaring die ze op deze manier opdoen werkt ook in hun voordeel als ze vervolgens doorgaan met autorijlessen.’ Tijdens deze actie kunnen nieuwe en bestaande medewerkers van de betreffende bezorgrestaurants een bromfietsrijbewijs (AM) halen met 65% korting. De samenwerking tussen de rijscholen en De Beren is dan ook een win-win situatie voor beide partijen.

 

E-bike steeds populairder, maar nog altijd grote vraag naar scooterkoeriers

Hoewel bezorgers van de Beren bezorgrestaurants de warme maaltijden steeds vaker per elektrische fiets bij de mensen thuis brengen, is de vraag naar scooterkoeriers nog altijd erg groot.

Harrit Boonstra, marketing manager bij De Beren bezorgrestaurants vertelt; ‘De elektrische fiets is absoluut een bezorgmiddel van de toekomst. Maar ook de ontwikkeling van de e-scooter staat niet stil, deze zijn we uitvoerig aan het testen. We doen ons uiterste best om alle bestellingen binnen het bezorggebied snel, compleet en warm af te leveren. En omdat de e-bike dit niet voor het gehele bezorggebied redt, zijn we nog steeds hard op zoek naar een groot aantal scooterkoeriers. Daar sluit deze samenwerking perfect bij aan.’

 

Over De Beren

Met inmiddels 34 restaurants en 19 bezorgrestaurants serveren De Beren al sinds 1984 de lekkerste gerechten van de grill. De Beren bezorgrestaurants bezorgen de alom bekende Berengerechten, gebracht door bezorgers met de iconische Berenhelm, thuis of op het werk.

 

Informatie over De Beren bezorgrestaurants

Prins Pieter Christiaanstraat 81

3066 TB Rotterdam

Telefoonnummer: 010-2437191

Website: www.beren.nl


Terug naar overzicht
Website door Mint