Gratis chauffeur worden met baangarantie? Kom naar onze informatieavond!

3 April 2019

Op 18 april en 1 mei a.s. organiseert Verkeersschool Van Buuren in samenwerking met Worktrans Uitzendbureau Pijnacker informatieavonden over gratis chauffeursopleidingen. Deze informatieavonden zijn voor iedereen die zijn of haar carrière wil voortzetten als vrachtwagen- of buschauffeur. Klik hier en meld je nu aan!

Wat kun je verwachten?

Na ontvangst volgen er presentaties over het sollicitatie- en opleidingstraject. Er wordt verteld over het vak van vrachtauto- en buschauffeur, de vele deelmarkten in de transport en het personenvervoer en we komen terug op de eisen voor deelname aan deze opleiding. Ook leggen we uit wat de baangarantie inhoudt. Daarnaast voer je met de intercedenten van Worktrans een persoonlijk gesprek over jouw ambities en het werkaanbod.

Locatie:

Verkeersschool Van Buuren
Boezemweg 57
2641 KG Pijnacker

 

Programma:

18.30 - 19.00 uur:  Ontvangst

19.00 - 19.45  uur: Presentaties

19.45 - 20.00 uur: Pauze

20.00 - 21.00 uur: Speeddates met intercedenten en Verkeersschool Van Buuren

21:30 uur: Afsluiting

 

Voor wie is deze opleiding?

Iedereen die zijn of haar carrière wil voortzetten als chauffeur of -chauffeuse en voldoet aan een aantal vereisten, kan ik aanmerking komen voor deze opleiding met baangarantie. Zo dien je onder andere in het bezit te zijn van een B-rijbewijs en een eigen (gemotoriseerd) vervoermiddel en willen we beoordelen of je flexibel en stressbestendig bent.

Aanmelden:

Klik hier om jezelf aan te melden!


Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten


Website door Mint