Nieuwe CBR-examenlocatie in Zoetermeer

20 December 2017
Nieuwe CBR-examenlocatie in Zoetermeer

Er wordt komend jaar een nieuwe CBR-examenlocatie geopend in Zoetermeer. Deze nieuw locatie komt aan de Zilverstraat 40 op bedrijventerrein Lansinghage. Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen daar naar verwachting vanaf mei 2018 praktijkexamens worden gedaan. Een exacte ingangsdatum volgt nog.

Het CBR opent de vestiging in Zoetermeer om het examencentrum in Rijswijk te ontlasten. Dat is op dit moment het grootste examencentrum van ons land met jaarlijks in totaal zo’n 35.000 praktijkexamens voor de auto (B), motor (A), bromfiets (AM) en auto met aanhangwagen (BE). Hiervan zal Zoetermeer naar verwachting ongeveer een kwart overnemen. Dit betekent een verschuiving voor ongeveer 10 examinatoren.

Het nieuwe praktijkexamencentrum in Zoetermeer ligt op een zichtlocatie op het industrieterrein Lansinghage, nabij de snelweg A12 en N470 op steenworpafstand van onze opleidingslocatie op Bedrijventerrein de Boezem! Met de komst van Zoetermeer komt het totaalaantal praktijkexamencentra van het CBR op 54.


Terug naar overzicht
Website door Mint