Home  ›  Over ons  ›  Corona maatregelen

corona maatregelen

We zijn blij dat we onze rijlessen weer kunnen hervatten en hebben er vertrouwen in dat we dit op een veilige manier kunnen doen conform de adviezen vanuit het RIVM. We hebben diverse maatregelen getroffen om u op een veilige en verantwoorde manier te kunnen opleiden. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers staan hierbij op de eerste plaats!

 

Algemeen

Wat doen wij ter voorbereiding?

 • Gespreide aanvangstijden voor onze cursussen en rijlessen zodat er niet teveel kandidaten tegelijk in het pand rondlopen.


 • Onze instructeurs en docenten zullen voorafgaand aan de les een screening doen bij alle kandidaten. Hierbij worden de volgende vragen gesteld:

 1. Heeft u of iemand in uw huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose COVID19 gehad?

 2. Heeft u of iemand in uw huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

 • Indien u op een van deze vragen ‘ja’ moet antwoorden kan uw cursus of les geen doorgang vinden. Wij zullen in dat geval flexibel zijn en samen met u kijken naar een passende oplossing voor de gemiste lestijd.

 

 • Op onze locatie kunt u gebruik maken van desinfecterende middelen. Ook worden onze voertuigen en ruimtes na gebruik grondig gedesinfecteerd.

 

Wat verwachten wij van u?

 • Kom alleen naar onze vestiging. Buiten het pand creeëren wij een kiss-and-ride waar u eventueel met de auto afgezet kunt worden.

 • Kom op de afgesproken tijd naar binnen. Als u te vroeg bent vragen we u om buiten te wachten.

 • Houdt altijd 1,5 meter afstand van elkaar en de docent .

 • Wij verzoeken u om een eigen lunchpakket mee te nemen. Wel kan er op onze locatie gebruik gemaakt worden van koffie / thee en water door kandidaten die een gehele dag bij ons aanwezig zijn voor een cursus of praktijkdag.

 • Blijf thuis als u verkoudsheidsklachten of koorts heeft. Blijf ook thuis als uw huisgenoten deze klachten hebben. Indien u niet kunt komen vernemen we dit graag telefonisch van u en zoeken wij naar een passende oplossing.

 • Houdt u aan de looproutes en afspraken die op onze locatie gelden. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.

 

Heeft u vragen of opmerkingen dan staan we u graag telefonisch te woord. Ons kantoorpersoneel staat voor u klaar zoals u van ons gewend bent. 

Indien u onze locatie wilt bezoeken dan kan dit alleen op afspraak. Vanwege de huidige maatregelen mogen wij bezoekers zonder afspraak geen toegang verlenen tot het pand. Als u langs wilt komen vragen wij u hiervoor eerst telefonisch een afspraak te maken. 

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur via telefoonnummer 015-744 00 08. Op Zaterdag is ons kantoor gesloten.

 

 

Website door Mint