Home  ›  Over ons  ›  Het Kantoor

kantoor van buuren pijnacker

Het Kantoor

De organisatie

Verkeersschool van Buuren is een moderne verkeersschool die kandidaten opleidt voor rijbewijzen voor bromfiets, motor, auto, vrachtwagen, bus en aanhangwagen. Achter ons team van enthousiaste instructeurs staat een kantoor dat planning en examens regelt. Bij ons doet iedereen waar hij goed in is, dat is wel zo efficiënt. Je krijgt bij ons altijd rijles in de nieuwste modellen van Kia Rio en de Hyundai Ioniq hybrid, betrouwbaar en veilig. Ons voertuigpark rijdt bij elkaar jaarlijks honderdduizenden kilometers. Daarom rijden we in de nieuwste modellen, die zuiniger rijden en minder CO2 uitstoten.

Een professionele organisatie, een degelijk wagenpark en een team goed geschoolde instructeurs van Verkeersschool Van Buuren staan garant voor een hoog slagingspercentage bij het examen. Kwaliteit telt!

Het kantoor

Op ons kantoor zijn altijd meerdere medewerkers aanwezig om de les- en examenplanning te regelen. Op die manier kunnen instructeurs zich 100% concentreren op het geven van rijlessen en coachen van kandidaten. Mocht een instructeur wegens ziekte of om persoonlijke redenen verhinderd zijn, dan zorgt een kantoormedewerker voor vervanging door een andere instructeur. Er is altijd een instructeur die ‘standby’ staat voor noodgevallen.

Als je vragen hebt over een les of een examen, of als je om wat voor reden ook verhinderd bent voor een les, kun je het kantoor bellen om de les te verplaatsen.

Instructeurs

De instructeurs van Verkeersschool van Buuren verstaan hun vak. Zij hebben een opleiding genoten tot rij-instructeur en volgen daarnaast jaarlijks een bijscholingstraject. Daarin komen zaken aan bod als omgaan met faalangst van kandidaten, nieuwe lestechnieken, nieuwe verkeerssituaties of omgaan met agressie. Verkeersschool van Buuren besteedt ook veel aandacht aan een nieuw fenomeen binnen de instructiewereld: het coachen van kandidaten. Coaching gaat verder dan opleiding van een kandidaat. Een coach denkt actief mee over het omgaan met specifieke factoren die de rijopleiding beïnvloeden. Zo kan de instructeur/coach zich bijvoorbeeld inspannen om een examen te verplaatsen, of bijscholing zoeken voor een kandidaat die extra hulp nodig heeft bij het behalen van het theoriecertificaat.

Website door Mint