c1e Rijbewijs voor Camper en kleine vrachtauto met aanhanger

Aanhangwagens en opleggers worden gebruikt om zwaardere, grotere en meer ladingen tegelijk te kunnen vervoeren. Dit kan zowel beroepsmatig zijn of voor een vakantie. Rijden in een camper of kleine vrachtauto met een zware aanhanger of oplegger vereist andere rijvaardigheden dan rijden in een camper of kleine vrachtauto alleen. Daarom is het C1E rijbewijs verplicht voor bestuurders die achter de camper of kleine vrachtauto een aanhangwagen of een oplegger willen gebruiken die zwaarder is dan 750 kg.

De rijopleiding

Wij starten de opleiding met een intake. In deze niveaubepalende test ga je met jouw persoonlijke coach een doelgericht stappenplan naar het praktijkexamen opzetten met duidelijke afspraken qua opbouw van de opleiding en de investering.

Medische keuring

Wist je dat je eerst een medische keuring moet ondergaan voordat je praktijkexamen mag doen? Maandelijks organiseren wij een keuringsdag op onze vestiging in Pijnacker, op basis van open inschrijvingen. De keuring zal worden uitgevoerd door een gecertificeerde bedrijfsarts.

Praktijklessen

De praktijklessen worden gegeven op maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 18:00 uur. Je volgt de rijlessen in een Iveco Daily met aanhanger. De praktijklessen starten vanaf onze vestiging in Pijnacker. Ook het praktijkexamen start vanaf deze locatie.

Let op: voor aanvang van de praktijkopleiding C1E dien je in het bezit te zijn van het C1 rijbewijs!

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.

Informatie aanvragenDirect inschrijven