Rijschool Alphen aan den Rijn

Rijschool van Buuren is al jaren dé rijschool in Alphen aan den Rijn en omstreken. Bij Van Buuren kun je terecht voor rijopleidingen van ieder rijbewijs, maar ook voor nascholing Code 95, logistieke opleidingen, veiligheids- en beroepsopleidingen. Van Buuren is gevestigd in Pijnacker, op ongeveer een halfuur van Alphen aan den Rijn.

Voor het autorijbewijs haalt Van Buuren jou tijdens de rijlessen overal in Alphen aan den Rijn op, of je nu woont bij het Archeon, Avifauna of vlakbij de Ridderbuurt! Het praktijkexamen kun je doen bij het CBR in Leiden.

Ook kun je bij Van Buuren zowel het brommerrijbewijs als het aanhanger rijbewijs B in 1 dag halen! Het eerste deel motorrijlessen (AVB) doe je bij ons op het oefenterrein in Pijnacker. Zo maak je een veilige start op weg naar je motorrijbewijs.

Ook het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je bij Van Buuren! De toetsen voor de Code 95 doe je ook op ons eigen oefenterrein in Pijnacker. Naast alle rijbewijzen kun je ook het ADR certificaat halen, of het certificaat voor VCA, BHV en EHBO! Deze tellen allemaal mee voor jouw nascholing Code 95.

Naast rijopleidingen voor transport en personenvervoer kunnen (toekomstige) logistieke medewerkers bij Van Buuren ook de heftruck opleiding volgen en het heftruckcertificaat behalen. Al onze logistieke opleidingen, opleidingen voor nascholing Code 95, veiligheids- en beroepsopleidingen worden gegeven op ons eigen opleidingscentrum in Pijnacker.

Website door Mint