Rijschool Bergschenhoek

Rijschool van Buuren is al jaren dé rijschool in Bergschenhoek en omgeving. Ieder rijbewijs haal je bij Van Buuren! Van Buuren geeft niet alleen rijles in Bergschenhoek, maar ook op het eigen oefenterrein in Pijnacker. Dit terrein is op nog geen kwartier afstand van Bergschenhoek!

Tijdens jouw rijlessen voor het autorijbewijs kan Van Buuren je overal in Bleiswijk en omstreken ophalen en afzetten. Zo volg jij rijles waar en wanneer jij dat wil! Bij Van Buuren kun je ook het scooter rijbewijs in 1 dag halen! Ook geeft Van Buuren motorrijles op het eigen oefenterrein. Zo maak je een goede en veilige start op weg naar je motorrijbewijs.

Het grootrijbewijs kun je ook bij Van Buuren halen! Zo kun je jouw carrière als vrachtwagenchauffeur starten door het vrachtwagen rijbewijs met Code 95 te halen. Ook buschauffeur worden is een goede optie, aangezien je ook het bus rijbewijs bij Van Buuren kan halen!

En als je al beroepschauffeur bent kun je bij Van Buuren de verplichte 35 uur aan nascholing Code 95 volgen. Zo tellen cursussen als VCA, heftruck, ADR gevaarlijke stoffen en Het Nieuwe Rijden (HNR) mee voor jouw nascholingsuren.

Liever taxichauffeur worden? Van Buuren biedt naast bovenstaande cursussen ook de taxi opleiding aan om de taxipas te halen. Maar ook voor een EHBO en BHV cursus ben je bij Van Buuren aan het goede adres. Al onze opleidingen worden gegeven op ons opleidingscentrum in Pijnacker.

Website door Mint