Rijschool Berkel en Rodenrijs

Rijschool van Buuren is dé rijschool van Berkel en Rodenrijs! Bij onze rijschool kun je terecht voor alle rijbewijzen, nascholing Code 95, logistieke-, beroeps- en veiligheidsopleidingen. Ons oefenterrein is gevestigd op bedrijventerrein De Boezem en op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Pijnacker Centrum!

Voor onze auto rijlessen geldt dat wij komen je overal komen ophalen. Of dit nu bij de hockeyvereniging, busstation Westpolder of metrostation Rodenrijs is! Zo haal jij zorgeloos je autorijbewijs! Naast het autorijbewijs kun je bij Van Buuren ook het rijbewijs halen voor motor, brommer en aanhanger. De rijopleiding voor het motorrijbewijs start je op ons oefenterrein in Pijnacker. Op dit oefenterrein doe je de rijlessen en examens voor de AVB. Het bromfietsrijbewijs en het aanhanger rijbewijs B haal je bij Van Buuren in 1 dag!

Ook kun je bij Van Buuren het vrachtwagen rijbewijs en bus rijbewijs halen. De theorie, rijlessen en examens starten op en vanaf onze vestiging in Pijnacker. Naast de rijopleiding om vrachtwagenchauffeur of buschauffeur te worden kunnen beroepschauffeurs hun nascholing Code 95 halen.

Deze nascholing Code 95 kan bestaan uit opleidingen zoals ADR, VCA, BHV en EHBO. Maar ook een heftruckcursus behoort tot de mogelijkheden. Je kunt ook kiezen uit een cursus lading zekeren, digitale tachograaf en de chauffeursdag!

Voor alle opleidingen in mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid moet je dus bij Van Buuren zijn!

Website door Mint