Home  ›  Werkgebied  ›  Rijschool Delft

Rijschool Delft

Rijschool van Buuren is al jaren een begrip als rijschool in Delft en omgeving. De instructeurs van Van Buuren halen jou voor je auto rijles overal in Delft op, of dit nu op de TU is, in de binnenstad of in Tanthof. We halen je overal op en zetten jou af waar jij dit wilt!

Ook beschikt Van Buuren over een eigen oefenterrein in Pijnacker, wat op nog geen 20 minuten afstand ligt van Delft! Op dit oefenterrein worden motorrijlessen gegeven en examens gehouden voor het vrachtwagen- en bus rijbewijs. Ook start je hier de rijopleidingen voor het bromfietsrijbewijs en het aanhanger rijbewijs (BE). Zowel het bromfietsrijbewijs als het aanhangerrijbewijs haal je bij Van Buuren in 1 dag!

Op het gebied van mobiliteit en transport kun je bij Rijschool Van Buuren terecht voor rijopleidingen van elk rijbewijs, maar ook voor opleidingen voor beroepschauffeurs. Zowel vrachtwagenchauffeurs als buschauffeurs kunnen bij Van Buuren de gehele Code 95 halen, zowel op het rijbewijs als voor de nascholing Code 95.

Vrachtwagenchauffeurs kunnen hun vaardigheden uitbreiden met een certificaat voor ADR, VCA, BHV en EHBO. Zelfs een heftruckcursus behoort tot de mogelijkheden. Zo zijn zij breed geschoold en meer dan volwaardig chauffeur in de branche Transport en Logistiek. Alle opleidingen voor de nascholing Code 95 en alle cursussen zoals ADR, VCA en BHV worden gegevens op ons eigen opleidingscentrum in Pijnacker.

Website door Mint