rijschool den haag

Rijschool van Buuren is al jaren een begrip als rijschool in Den Haag en omstreken. Bij onze rijschool kun je terecht  voor rijopleidingen en rijlessen van ieder rijbewijs. Zowel het scooter rijbewijs als het aanhanger rijbewijs haal je in 1 dag bij Van Buuren!

Van Buuren biedt als autorijschool in Den Haag verschillende manieren om jouw autorijbewijs B te halen. Zo is het mogelijk om het rijbewijs te halen via een spoedcursus en zijn er speciale trajecten voor mensen met autisme, faalangst en fysieke beperkingen. Voor alle rijlessen geldt dat wij je op komen halen waar jij dat wilt. Of dit nu in Scheveningen is, bij de Haagse Hogeschool of in Leidschenveen!

De eerste motorrijlessen volg je bij onze motorrijschool op ons eigen oefenterrein in Pijnacker. Hier doe je ook het AVB-examen. Hierna start je voor de AVD in het verkeer.

Toekomstige chauffeurs kunnen bij Van Buuren de Code 95 op het rijbewijs laten zetten en kunnen beroepschauffeurs door nascholing bij Van Buuren te volgen de Code 95 op het rijbewijs verlengen.

De opleiding voor de chauffeurspas om taxi chauffeur, vrachtwagenchauffeur en/of buschauffeur te worden doe je ook bij Van Buuren! Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos de taxipas, het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs gaat halen.

Bij Van Buuren kun je ook terecht voor logistieke opleidingen, zoals de heftruck en reachtruck opleiding. Maar ook voor een EHBO, bedrijfshulpverlening (BHV) en een VCA cursus ben je bij Van Buuren in de regio Den Haag aan het goede adres!

Website door Mint