Rijschool Leidschendam

Rijschool van Buuren is dé rijschool in Leidschendam en omgeving. Bij onze rijschool kun je terecht voor alle rijbewijzen, nascholing Code 95, logistieke-, beroeps- en veiligheidsopleidingen.

Van Buuren is uitstekend te bereiken met de auto of via het openbaar vervoer! Zo kun je onze vestiging in Pijnacker bereiken via de snelweg A12 of met de RandstadRail (E-lijn).

Van Buuren komt je overal ophalen voor je auto rijles en zet je ook af waar jij dat wil. Of dit nu bij Leidschenhage is of bij de Damlaan, wij zorgen er voor dat jij zorgeloos het autorijbewijs haalt. Het praktijkexamen doe je bij het CBR in Rijswijk.

Ook beschikt Van Buuren over een eigen oefenterrein in Pijnacker. Op dit oefenterrein worden motorrijlessen gegeven en examens gehouden voor het vrachtwagen- en busrijbewijs. Ook start je hier de rijopleidingen voor het bromfietsrijbewijs en het aanhangerrijbewijs (BE). Zowel het bromfietsrijbewijs als het aanhangerrijbewijs haal je bij Van Buuren in 1 dag!

Het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je ook bij Van Buuren! De toetsen voor de Code 95 doe je ook op ons eigen oefenterrein in Pijnacker.

Vrachtwagenchauffeurs kunnen ook hun vaardigheden uitbreiden met een certificaat voor ADR, VCA, BHV en EHBO. Zelfs een heftruckcursus behoort tot de mogelijkheden. Zo zijn zij breed geschoold en meer dan volwaardig chauffeur in de branche Transport en Logistiek. Alle opleidingen voor de nascholing Code 95, en alle cursussen zoals ADR, VCA en BHV worden gegevens op ons eigen opleidingscentrum in Pijnacker.

Website door Mint