Rijschool Naaldwijk

Rijschool van Buuren is dé rijschool in Naaldwijk en het Westland. Bij onze rijschool kun je terecht voor alle rijbewijzen, nascholing Code 95, logistieke-, beroeps- en veiligheidsopleidingen.

Van Buuren komt je overal ophalen voor je auto rijles en zet je ook af waar jij dat wil. Of dit nu in het Galgenblok is of in de Pijletuinen of Hoogeland, wij zorgen er voor dat jij zorgeloos het autorijbewijs haalt.

Ook beschikt Van Buuren over een eigen oefenterrein in Pijnacker, wat op nog geen halfuur ligt van Naaldwijk! Op dit oefenterrein worden motorrijlessen gegeven en examens gehouden voor het vrachtwagen- en busrijbewijs. Ook start je hier de rijopleidingen voor het bromfietsrijbewijs en het aanhangerrijbewijs (BE). Zowel het bromfietsrijbewijs als het aanhangerrijbewijs haal je bij Van Buuren in 1 dag!

Naast alle rijbewijzen biedt Van Buuren een breed scala aan opleidingen voor de verplichte nascholing Code 95. Vrachtwagenchauffeurs en buschauffeurs kunnen kiezen uit een breed aanbod van opleidingen zoals digitale tachograaf, chauffeursdag, ADR gevaarlijke stoffent, VCA en Het Nieuwe Rijden (HNR).

Maar ook voor het veilig en juist vervoeren van gekoelde producten of planten en bloemen kun je bij Van Buuren terecht. De training geconditioneerd vervoer en sierteeltvervoer zijn praktijkgericht en zijn van waarde in jouw verdere loopbaan als chauffeur!

Naast het rijbewijs en nascholing Code 95 kun je bij Van Buuren ook logistieke-, beroeps- en veiligheidsopleidingen volgen. Zoals de heftruck opleiding om het heftruckcertificaat te halen, de taxi opleiding tot taxichauffeur, VCA, BHV en de EHBO cursus. Al deze cursussen worden gegeven op ons opleidingscentrum in Pijnacker.

Website door Mint