Rijschool Nootdorp

Rijschool van Buuren is al jaren een begrip als rijschool in Nootdorp en omstreken. Sinds 2009 heeft onze rijschool  een vestiging met oefenterrein in Pijnacker. Op dit oefenterrein worden motorrijlessen gegeven en examens gehouden voor het vrachtwagen- en bus rijbewijs.

Ook start je hier de rijopleidingen voor het bromfietsrijbewijs en het aanhanger rijbewijs (BE). Zowel het bromfietsrijbewijs als het aanhangerrijbewijs haal je bij Van Buuren in 1 dag!

Als autorijschool biedt Van Buuren je verschillende manieren om jouw autorijbewijs B te halen. Zo is het mogelijk om het rijbewijs te halen via een spoedcursus en zijn er speciale trajecten voor mensen met autisme, faalangst en fysieke beperkingen. En voor iedere rijles geldt: wij halen jou overal in Nootdorp op, of dit nu is bij de Parade, de Dorpstraat of de Nieuwkoopseweg! Ook zetten wij jou af waar jij het wil.

Ook het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je bij Van Buuren! De toetsen voor de Code 95 doe je dus op ons eigen oefenterrein in Pijnacker. Naast alle rijbewijzen kun je ook het ADR certificaat halen, of het certificaat voor VCA, BHV en EHBO! Als beroepschauffeur tellen deze allemaal mee voor jouw nascholing Code 95.

Naast het rijbewijs en nascholing Code 95 kun je bij Van Buuren ook logistieke-, beroeps- en veiligheidsopleidingen volgen. Zoals de heftruck opleiding om het heftruckcertificaat te halen, de taxi opleiding tot taxichauffeur, VCA, BHV en de EHBO cursus. Al deze cursussen worden gegeven op ons opleidingscentrum in Pijnacker.

Website door Mint