Rijschool Voorburg

Rijschool van Buuren is al jaren dé rijschool in Voorburg en omgeving. Ieder rijbewijs haal je bij Van Buuren! Van Buuren geeft niet alleen rijles in Voorburg maar ook op het eigen oefenterrein in Pijnacker. Onze vestiging in Pijnacker is op nog geen halfuur van Voorburg!

Van Buuren is uitstekend te bereiken met de auto of via het openbaar vervoer! Zo kun je onze vestiging in Pijnacker bereiken via de snelweg A12 of met de RandstadRail (E-lijn).

Voor het autorijbewijs haalt Van Buuren jou tijdens de rijlessen overal in Voorburg op, of je nu woont bij het ’t Loo, Koningin Julianaplein of in Voorburg Noord! Het praktijkexamen kun je doen bij het CBR in Rijswijk.

Op ons oefenterrein in Pijnacker worden motorrijlessen gegeven en examens gehouden voor het vrachtwagen- en busrijbewijs. Ook start je hier de rijopleidingen voor het bromfietsrijbewijs en het aanhangerrijbewijs (BE). Zowel het bromfietsrijbewijs als het aanhangerrijbewijs haal je bij Van Buuren in 1 dag!

Op het gebied van mobiliteit en transport kun je bij Rijschool Van Buuren terecht voor rijopleidingen van elk rijbewijs, maar ook voor beroepschauffeurs. Zowel vrachtwagenchauffeurs als buschauffeurs kunnen bij Van Buuren de gehele Code 95 halen, zowel op het rijbewijs als voor de nascholing.

Ook de opleiding voor de chauffeurspas om taxi chauffeur te worden doe je bij Van Buuren! Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos de taxipas gaat halen. Naast deze opleidingen in de transport en personenvervoer kun je bij Van Buuren ook terecht voor logistieke opleidingen, zoals de heftruck- en reachtruck opleiding.

Maar ook voor een EHBO, bedrijfshulpverlening (BHV) en een VCA cursus ben je bij ons opleidingscentrum in Pijnacker aan het goede adres.

Website door Mint