Rijschool Voorschoten

Rijschool van Buuren is dé rijschool in Voorschoten en omstreken. Bij Van Buuren kun je terecht voor rijopleidingen van ieder rijbewijs, maar ook voor nascholing Code 95, logistieke opleidingen, veiligheids- en beroepsopleidingen. Voor het autorijbewijs haalt Van Buuren jou tijdens de rijlessen overal in Voorschoten op, of dit nu in Adegeest of Boschgeest is!

Bij Van Buuren kun je zowel het brommerrijbewijs als het aanhanger rijbewijs B in 1 dag halen! Je start de rijopleiding voor het motorrijbewijs met motorrijlessen op ons oefenterrein in Pijnacker. Zo maak je een veilige start op weg naar je motorrijbewijs!

Ook het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je bij Van Buuren! De toetsen voor de Code 95 doe je ook op ons eigen oefenterrein. Naast alle rijbewijzen kun je ook het ADR certificaat halen, of het certificaat voor VCA, BHV en EHBO! Deze tellen allemaal mee voor jouw nascholing Code 95.

Naast bovenstaande opleidingen kunnen (toekomstige) logistieke medewerkers bij Van Buuren ook de cursus heftruck doen en het heftruckcertificaat behalen. Toch liever in de auto? Volg dan onze taxi opleiding en haal de taxipas! Al onze logistieke opleidingen, opleidingen voor nascholing Code 95, veiligheids- en beroepsopleidingen worden gegeven op ons eigen opleidingscentrum in Pijnacker.

Website door Mint