Meld je aan voor de informatiebijeenkomst over subsidie op chauffeursopleidingen!

Aanmelden bijeenkomst

Informatieavond chauffeursopleidingen

De komende jaren is er op de arbeidsmarkt veel vraag naar goede opgeleide vrachtautochauffeurs en buschauffeurs. Veel transportbedrijven zijn momenteel op zoek naar chauffeurs. Van Buuren heeft samen met een aantal partners een groot bereik wat betreft arbeidsperspectieven voor beroepschauffeurs.

Veel mensen denken bij beroepschauffeur snel aan zelfstandig werken en lekker rijden. Maar de achterliggende functie-eisen worden vaak vergeten. Ook lijkt de investering vaak aan de hoge kant om het vrachtauto- of busrijbewijs te halen. Vandaag de dag zijn er diverse subsidiemogelijkheden waarmee een groot deel van de opleidingskosten vergoedt worden, in sommige gevallen tot wel 80% en voor bijna iedereen tot € 2500!

Wil je alles over de opleiding vrachtautochauffeur of buschauffeur te weten komen? Kom dan naar onze informatieavond. Wij bespreken deze avond met u onder andere:

  • Het opleidingstraject C&D-rijbewijs;
  • De opleidingskosten;
  • De kansen op de arbeidsmarkt (baangarantie);
  • Subsidiemogelijkheden.

Ook is er ruimte om al uw vragen over de opleiding te beantwoorden.

Deze avond voorzien we u niet alleen van informatie, maar kunt u ook kennis maken met onze adviseurs en coaches. Het doel is om u een duidelijk en realistisch beeld te geven van de mogelijkheden zijn die wij u kunnen bieden en u zonder vragen naar huis te sturen.

Datum

Nader te bepalen, bij genoeg interesse.

Locatie

Verkeersschool van Buuren
Boezemweg 57
2641 KG Pijnacker

Aanmelden?

Klik hier om je aan te melden!

Aanmelden bijeenkomst
Website door Mint