Home  ›  Werkgebied

werkgebied verkeersschool van buuren

werkgebied rijschool van buuren

Verkeersschool van Buuren biedt rijopleidingen aan om het rijbewijs te halen voor bromfiets, motor, auto, vrachtwagen, bus, aanhangwagen en oplegger. Naast alle rijbewijzen kunnen beroepschauffeurs terecht voor de bij- en nascholing van hun rijvaardigheden. Met een gevarieerd aanbod in chauffeurstrainingen en opleidingen voor nascholing Code 95 is er voor iedere chauffeur wat wils.

Naast de rijopleidingen voor het rijbewijs en opleidingen voor vrachtwagen- en buschauffeurs biedt Van Buuren ook logistieke opleidingen aan. Zo kun je bij Van Buuren een cursus heftruck en reachtruck volgen. Ook opleidingen voor werken met een hoogwerker of autolaadkraan behoren tot de mogelijkheden. Verder staan de opleidingen en cursussen voor EHBO, BHV en VCA ook in het teken van veilig werken.

Naast alle rijbewijzen en opleidingen in mobiliteit biedt Van Buuren dus ook medewerkers in de sector transport en logistiek opleidingen op maat waarmee zij verder komen.

Waar wij geven wij onze rijlessen? En waar worden onze opleidingen gegeven? Wij krijgen vaak de vraag of wij ook leerlingen voor het autorijbewijs ophalen op plaatsen die wellicht niet in de directe omgeving van onze vestiging in Pijnacker liggen.

Om antwoord te geven op deze, en andere, vragen laten wij je graag zien wat Van Buuren jou te bieden heeft. Ongeacht in welke woonplaats je woont!

Verkeersschool van Buuren, wij doen bewust meer dan opleiden alleen.


Wilt u meer informatie over onze rijopleidingen?

Heeft u nog vragen over een opleiding of wilt u meer informatie ontvangen? Onze adviseurs begeleiden u graag. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Informatie aanvragen

Klantenbeoordelingen

8.0 / 10
9979 beoordelingen
9 /10
In twee en halve maand mijn c rijbewijs en code 95 behaald. Zeer prettig en soms grappig de theorie cursus van Humprey doorlopen en door zijn manier van lesgeven voor alle drie de modules in één keer geslaagd. De toest beslotenterein met Auni was zeer leerzaam en een leuke ontspannen dag. Door de praktijklessen met Peter kupers die ik als erg gezellig en ontspannen heb ervaren vooral zijn rustige en vakkundige aanpak heb ik veel van geleerd en wederom in één keer geslaagd. Kortom allemaal bedankt voor deze twee maanden en het behalen van mijn c rijbewijs. M.v.g Ramon Jansen
Ramon Jansen

Geslaagd!

Gefeliciteerd Kasper met je autorijbewijs!

Geslaagd voor het autorijbewijs!

Website door Mint