Over ons

Welkom bij Van Buuren Rijopleiding en Training, dé plek waar rijbewijsavonturen al meer dan 60 jaar beginnen en professionele trainingen hun basis vinden in het hart van Pijnacker! Ons uitgestrekte rijschoolterrein van 3000m2 biedt de ideale omgeving voor zowel rijopleidingen als gespecialiseerde trainingen.

Op onze volledig CO2-neutrale locatie staan toegankelijkheid en gemak centraal. We bieden ruime parkeergelegenheden, inclusief laadpalen voor elektrische voertuigen. In onze moderne klaslokalen verzorgen we theoriecursussen en trainingen, waar onze ervaren instructeurs je voorzien van alle essentiële kennis en vaardigheden. Hier streven we niet alleen naar hoogwaardige opleidingen, maar ook naar een milieuvriendelijke en duurzame leeromgeving.

Alle logistieke praktijkonderdelen worden uitgevoerd in onze eigen unieke aangrenzende loods. Hier krijgen deelnemers de kans om hands-on ervaring op te doen in een realistische omgeving, waardoor ze zich optimaal kunnen voorbereiden op de praktijk.

Heb je vragen, opmerkingen, of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Als je de voorkeur geeft aan een persoonlijke benadering, nodigen we je van harte uit om langs te komen op onze locatie. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en alle eventuele vragen te beantwoorden.

Contact

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag – 08:30-17:00

Zaterdag & zondag – Gesloten

Tochtweg 15 | 2642 AP | Pijnacker

Onze Customer Care

Bij onze Customer Care-afdeling ben je altijd welkom met vragen. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. Of je nu informatie zoekt over onze diensten of ondersteuning nodig hebt bij een probleem, wij zijn er om te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Bent u een zakelijke klant?

Wij bieden nascholingstrainingen op maat voor uw hele team. Of het nu gaat om vaardigheden versterken, de veiligheid vergroten in uw wagenpark, of voldoen aan branchenormen, onze trainingen zijn afgestemd op uw behoeften. Voor details en contactgegevens, bezoek onze zakelijke pagina.

Heb je feedback?

Na het ontvangen van je feedback, zullen we snel contact met je opnemen om het te bespreken. Het is belangrijk te benadrukken dat we alle feedback serieus in behandeling nemen. In het geval van uitgebreider onderzoek zullen we je altijd op de hoogte stellen. Bij onenigheid kun je de VRB (VRB.NU) raadplegen. Dank je wel!

Informatie aanvragen


Bezoek onze locatie