Home  ›  klantenervaringen  ›  Mandy Visser

Mandy Visser - kandidaat Autorijbewijs

Hoe kwam je bij Van Buuren terecht?

Toen ik wilde beginnen met rijlessen ging ik samen met mijn ouders op zoek naar geschikte rijschool. Omdat mijn zus ook bij Van Buuren heeft gelest kwamen we al snel bij deze rijschool uit.

Intest/proefles Autorijbewijs

We hebben toen gebeld om een afspraak te maken voor een intest, deze had ik bij instructrice Helena. Wat ik fijn vond tijdens de intest is dat ik meteen in het diepe werd gegooid. Het was wel even spannend dat ik al zoveel dingen zelf mocht doen, maar Helena gaf goede ondersteuning en het was ook leuk om meteen al die verantwoordelijkheid te krijgen.

Na de intest kreeg ik een advies welk lespakket ik nodig had, dit kwam overeen met de verwachting die ik zelf had. Na overleg met mijn ouders besloten we toen al snel dat ik de opleiding hier wilde gaan doen. Omdat ik meteen een goede klik had met Helena bleef ze ook voor de rest van de opleiding mijn instructrice.

Planning rijlessen

Ook met de afdeling Planning verliep het contact goed. Het was voor mij soms lastig om al verder vooruit te plannen omdat ik mijn rooster van school niet altijd vooraf weet. Maar gelukkig ging de planning daar flexibel mee om, als ik toch tentamens of belangrijke lessen had vonden we altijd een oplossing.

Auto Theorie halen

De theoriecursus zou ik iedereen aanraden. Ik heb veel gehad aan alle informatie die ik tijdens de cursus kreeg en ook van de vragen van andere leerlingen steek je weer wat op. Na de theoriecursus ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen!

Tussentijdse toets (TTT)

De tussentijdse toets was voor mij een goede voorbereiding op mijn examen. Hierdoor heb ik al meegemaakt hoe het is om een examen te doen en heb ik gezien hoe dat in zijn werk gaan. Dat scheelt weer spanning voor mijn échte examen in mei.

Ervaring

Mijn ervaring met rijlessen bij Van Buuren is positief. Helena geeft mij een goede begeleiding tijdens de rijlessen maar het is vooral ook heel gezellig in de auto!


Terug naar ervaringen overzicht

Website door Mint