Home  ›  klantenervaringen  ›  Wouter Vermeer

Wouter Vermeer - Autorijbewijs

Intest/proefles Autorijbewijs

Ik heb de intest bij Verkeerschool van Buuren als verjaardagscadeau gekregen van mijn moeder. De intest ging goed en na afloop ging ik met de instructeur om tafel om afspraken te maken over mijn lespakket, samen besloten we om te beginnen met 20 lessen.

Planning rijlessen

Omdat ik ook bij Sparta voetbal was het plannen van de lessen best een uitdaging. Van Buuren heeft alle lessen om mijn voetbalrooster heen gepland en me ook een paar keer bij het stadion afgezet zodat ik op tijd bij mijn training was.

Omdat er om mijn voetbalrooster heen gepland werd had ik af en toe ook een andere instructeur. Een frisse blik van een andere instructeur zette me weer even op scherp en gaf me nieuwe inzichten.

TTT en praktijkexamen

De Tussentijdse toets die ik heb gedaan was een goede voorbereiding op het examen. Het gaf me alvast het gevoel hoe een examen er aan toe gaat waardoor ik beter voorbereid was. Helaas heb ik mijn examen niet in één keer gehaald.

Na afloop werd ik goed opgevangen door instructeur Peter, samen hebben we de rit geanalyseerd en bekeken waar het mis ging. Op basis daarvan hebben we een nieuw plan van aanpak gemaakt.

Ik heb nog een paar lessen te gaan en doe binnenkort weer opnieuw examen. Ik heb er een goed gevoel over dat ik deze keer ga slagen!

Ervaring

Wat ik prettig vind aan de begeleiding tijdens de rijlessen is dat alles op een vriendelijke manier duidelijk wordt gemaakt en dat ik steeds goed op de hoogte word gehouden van de voortgang die ik maak en de verbeterpunten die er waren.


Terug naar ervaringen overzicht

Website door Mint