Home  ›  Nieuws  ›  BHV

Nieuws


Alle rijlessen, cursussen en examens tot 20 mei geannuleerd

15 Maart 2020  

Verkeersschool Van Buuren heeft de ontwikkelingen rondom het Corona virus de afgelopen periode nauwlettend gevolgd en volgt de richtlijnen van het RIVM. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers staan bij ons op de eerste plaats. Om die reden is dan ook besloten om alle rijlessen, cursussen en examens tot en met 19 mei te annuleren.

Het is voor iedereen een onzekere tijd en we willen dan ook zo goed mogelijk voor iedereen klaarstaan om deze periode met elkaar te overbruggen. Bij Van Buuren gebruiken we deze periode ook om samen met onze medewerkers te kijken naar ontwikkelingen binnen onze organisatie en het optimaliseren van onze dienstverlening. Als u hier ideeën over heeft zijn deze van harte welkom, we gaan graag met u in gesprek!

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen die ons bereiken met daarbij ons antwoord . Indien uw vraag/antwoord er niet bij staat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

Houd ik mijn cursus/rijlessen tegoed?
•    Ja, alle cursussen, rijlessen en examens worden verschoven. De maatregelen die op dit moment van kracht zijn gelden tot 20 mei. Tijdens de landelijke persconferentie is aangegeven dat in de week van 12 mei aangekondigd wordt hoe de periode na 20 mei er uit zal zien. Zodra duidelijk is wanneer de lessen en cursussen weer kunnen gaan opstarten zullen we een nieuwe lesplanning maken.

Kan ik een spoedopleiding krijgen nu ik vrij ben van school / werk?
•    Nee, onze rijlessen worden allemaal stopgezet, er kunnen ook geen examens afgenomen worden.

Kan ik mijn geld terug krijgen?
•    Nee, we storten geen geld retour, u houdt uw ingekochte lessen of cursus tegoed tot 31-12-2020.

Moet ik zelf bellen als ik weer lessen of een cursus wil inplannen?
•    Nee dat is niet nodig, onze afdeling Customer Care neemt contact met u op zodra we een nieuwe planning kunnen maken. 

Is Van Buuren gesloten tot 20 mei?

•    Nee, ons kantoorpersoneel staat voor u klaar zoals u van ons gewend bent. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Op Zaterdag is ons kantoor gesloten. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 015-744 00 08.

Lees meer over: Alle rijlessen, cursussen en examens tot 20 mei geannuleerd

Beroepschauffeur worden? Kom naar onze informatiebijeenkomst!

Beroepschauffeur worden? Kom naar onze informatiebijeenkomst!

6 Februari 2017  

Wist je dat je met een UWV scholingsvoucher 2.500 euro subsidie kunt krijgen op een opleiding tot beroepschauffeur? Met de scholingsvoucher van het UWV kun je je laten bij- of omscholen naar een kansberoep zoals vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of heftruckchauffeur. Ook specifieke cursussen voor beroepschauffeurs zijn mogelijk zoals rijbewijs CE, Code95, ADR (gevaarlijke stoffen) of opfrislessen. Deze cursussen hebben als doel om jou als beroepschauffeur aan het werk te krijgen (of te houden).

Lees meer over: Beroepschauffeur worden? Kom naar onze informatiebijeenkomst!

Leuk kerstcadeau? Geef een rijles of opleiding cadeau!

28 November 2016  

Op zoek naar een leuk en origineel kerstcadeau? Geef een rijles of opleiding cadeau met de Van Buuren Cadeaubon!

Lees meer over: Leuk kerstcadeau? Geef een rijles of opleiding cadeau!

Nieuwe cursusdata Code 95 voor 2017 online!

Nieuwe cursusdata Code 95 voor 2017 online!

21 Oktober 2016  

Het is alweer bijna november en dat betekent dat 2016 er bijna op zit! Diverse cursussen zijn nog beperkt beschikbaar dit jaar en daarom heeft Verkeersschool van Buuren het vizier ook al op 2017 gericht.

Lees meer over: Nieuwe cursusdata Code 95 voor 2017 online!

Blog: De carrièremogelijkheden van een vrachtautochauffeur

Blog: De carrièremogelijkheden van een vrachtautochauffeur

5 September 2016  

Na het halen van je vrachtautorijbewijs ligt er een carrière met honderdduizenden kilometers en tonnen aan vracht en lading in het verschiet.

Lees meer over: Blog: De carrièremogelijkheden van een vrachtautochauffeur

Deadline nascholing Code 95 nabij voor duizenden chauffeurs

Deadline nascholing Code 95 nabij voor duizenden chauffeurs

11 Augustus 2016  

Vele duizenden beroepschauffeurs hebben nog altijd de bijscholing voor Code 95 niet gevolgd. Dat kan grote gevolgen hebben, want met de bijscholing is 35 uur gemoeid en wie de code op 10 september 2016 niet op zijn of haar rijbewijs heeft staan, mag niet langer als chauffeur van een vrachtwagen werken.

Lees meer over: Deadline nascholing Code 95 nabij voor duizenden chauffeurs

Bizarre drukte voor chauffeurs bij Nascholing Code 95

Bizarre drukte voor chauffeurs bij Nascholing Code 95

28 Juli 2016  

Beroepschauffeurs zetten alle zeilen bij om voor 10 september hun volledige 35 uur nascholing af te ronden voor de Code 95. Dat resulteert in bizarre drukte bij het CBR, bij zowel de theoretische als de praktische bijscholingen. In het tweede kwartaal van 2016 werden er 64.762 dagen nascholing gevolgd; dat waren er in hetzelfde kwartaal een jaar eerder slechts 38.864.

Lees meer over: Bizarre drukte voor chauffeurs bij Nascholing Code 95

De misverstanden en meest gestelde vragen over Code 95 op een rij

De misverstanden en meest gestelde vragen over Code 95 op een rij

20 Juli 2016  

Er blijken nog een hoop onduidelijkheden en misverstanden te zijn over de Nascholing Code 95. De tijd begint te dringen (10 september) en de telefoon staat roodgloeiend, chauffeurs en bedrijven met vragen of die nog niet alle uren hebben gemaakt.

De misverstanden en meest gestelde vragen op een rij:

Lees meer over: De misverstanden en meest gestelde vragen over Code 95 op een rij

Run op Nascholing Code 95 beroepschauffeurs in eerste kwartaal 2016

Run op Nascholing Code 95 beroepschauffeurs in eerste kwartaal 2016

12 Mei 2016  

In aanloop naar de deadline voor een geldige code 95 op het rijbewijs loopt het storm bij de nascholingsdagen voor beroepschauffeurs bij het CBR. In het eerste kwartaal rondden 18.543 chauffeurs de volledige 35 uur nascholing af die uiterlijk 10 september op het rijbewijs moest staan. In 2015 voltooiden gemiddeld zo’n 8.000 chauffeurs per kwartaal de volledige nascholing.

Lees meer over: Run op Nascholing Code 95 beroepschauffeurs in eerste kwartaal 2016

Wijziging in parkeerbeleid vestiging Pijnacker

Wijziging in parkeerbeleid vestiging Pijnacker

2 Mei 2016  

Het parkeerbeleid van de vestiging in Pijnacker is per direct gewijzigd. Leerlingen kunnen vanaf heden parkeren op het naastgelegen terrein bij het bedrijf ZHBC (nummer 63).

Lees meer over: Wijziging in parkeerbeleid vestiging Pijnacker

Website door Mint