Je kunt nu zelf je eerste rijles online plannen (24/7). Snel en simpel, klik op de groene button Plan je eerste rijles

Bromfietsrijbewijs AM compleet theorie en praktijk Van Buuren

Vraag meer informatie aan of plan direct je opleiding!

Informatie aanvragen Direct inschrijven
 • All-in-1 opleiding Bromfietsrijbewijs

  Theoriecursus

  De eerste stap op weg naar het Bromfietsrijbewijs is het behalen van de theorie. Om jou te helpen met voorbereiden op het theorie-examen verzorgt Verkeersschool van Buuren een online theoriecursus. 

  De online theoriecursus helpt jou met leren voor het theorie-examen en kun je gebruiken als examentraining. Je neemt samen met de docent diverse theorie-onderdelen door en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Onze online theoriecursus wordt gegeven via teams en duurt 2 uur. 

  Als aanvulling op de theoriecursus bieden we je 5 gratis proefexamens aan om je extra goed voor te bereiden op het theorie-examen. Na jouw inschrijving voor het all-in-1 pakket ontvang je van ons per mail een link en een persoonlijke inlogcode waarmee je kunt inloggen om gebruik te maken van deze proefexamens. 

  Theorie-examen

  Na het volgen van de theoriecursus doe je het AM theorie-examen bij het CBR. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen, waarvan je er minimaal 44 goed dient te hebben om te slagen. Het theorie-examen wordt samen met jou, in overleg, gepland. Zo weet je zeker dat je theorie-examen gaat doen wanneer het jou uitkomt!

  Dagopleiding

  Je start op onze vestiging in Pijnacker, waar je kennismaakt met jouw coach en 2 andere kandidaten. Na een kort theorie opfrismoment gaan jullie eerst een stukje voertuigbeheersing doen op ons afgesloten terrein. Hierna neemt de instructeur jullie mee de weg op richting de CBR locatie. In de omgeving van de CBR locatie gaan je lessen verder en krijg je gelegenheid om je zelf meegebrachte lunch te gebruiken.

  Vanaf 13.00 uur doen jullie om de beurt praktijkexamen. Hierna rijden jullie met de instructeur terug naar onze opleidingslocatie in Pijnacker. Over het algemeen ben je om ongeveer 16.00 uur terug. 

   

  Check hier de vlog van MandyPitbull, zij is onlangs geslaagd voor het Bromfietsrijbewijs!

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragen Direct inschrijven
 • Opleiding en prijzen Bromfietsrijbewijs

  All-in-1 Bromfietsrijbewijs (Complete opleiding)

  495,-

  • 2 uur online theoriecursus
  • Inlogcode voor 5 gratis online proefexamens voor de theorie
  • Theorie-examen
  • Praktijkles
  • Praktijkexamen

  Losse producten

  Theorieboek | Bestel deze direct in onze webshop! vanaf € 29,95

   

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven
Website door Mint