Home  ›  Rijopleidingen  ›  Taxipas  ›  Theorie
Je kunt nu zelf je eerste rijles online plannen (24/7). Snel en simpel, klik op de groene button Plan je eerste rijles

Vraag meer informatie aan over de Taxi-opleiding!

Informatie aanvragen
 • Theorie Taxipas

  Onderdeel van de opleiding voor de Taxipas is de theorie. De Taxi theorie gaat onder anderen over verkeersregels, kennis van wet- en regelgeving, gewenste houding en gedrag en over communicatie met klant en hulpdiensten. Met deze kennis start je, na het succesvol afronden van de theorie, de praktijkopleiding en weet je waar je als toekomstig taxichauffeur aan moet voldoen en wat je moet weten.

  Theoriecursus en e-learning

  Je krijgt toegang tot onze e-learningmodule waar je 7 uur kunt oefenen voor het theorie-examen. Zo weet je zeker dat je er alles aan hebt gedaan om te slagen voor je theorie!

  Theorie-examen bij het CBR

  Het theorie-examen leg je af op een CBR examenlocatie, dit kan bijvoorbeeld in Rijswijk, Rotterdam of Leiden zijn. Na aanmelding aan de balie krijg je enkele instructies van de medewerkers en betreedt je de examenzaal waar je individueel examen zult gaan doen achter de computer.

  Het theorie-examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen: 30 meerkeuzevragen en 2 cases met 5 meerkeuzevragen. Om te slagen dien je minimaal 32 van de 40 vragen goed te hebben..

  Het examen kun je doen in het Nederlands en duurt 60 minuten. Als je bent geslaagd is het theoricertificaat 1 jaar geldig en moet je kunnen overleggen bij de start van de praktijkopleiding en het praktijkexamen.

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragen
 • Opleiding en prijzen Taxipas

  Opleiding Taxipas

  € 1.081,59

  • E-learning theorie (7 uur)
  • Theorie-examen
  • Praktijkopleiding (4 uur praktijkles)
  • Praktijkexamen
  Prijs is inclusief BTW 

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenDirect inschrijven
 • Cursusdata

  Er zijn geen cursusdata gevonden.

Website door Mint