Je kunt nu zelf je eerste rijles online plannen (24/7). Snel en simpel, klik op de groene button Plan je eerste rijles

CE-rijbewijs Trekker Oplegger Verkeersschool van Buuren

Vraag meer informatie aan of plan direct je intake!

Informatie aanvragen Plan je eerste rijles
 • CE Rijbewijs: Trekker-oplegger/bakwagen met aanhanger

  Opleiding CE-rijbewijsAanhangwagens en opleggers worden gebruikt om zwaardere, grotere en meer ladingen tegelijk te kunnen vervoeren. Rijden in een vrachtauto met een zware aanhanger of oplegger vereist andere rijvaardigheden dan rijden in een vrachtauto alleen. Daarom is het CE rijbewijs verplicht voor bestuurders die achter de vrachtauto een aanhangwagen of een oplegger willen gebruiken die zwaarder is dan 750 kg.

  De rijopleiding

  Wij starten de opleiding met een intake. In deze niveaubepalende test ga je met jouw persoonlijke coach een doelgericht stappenplan naar het praktijkexamen opzetten met duidelijke afspraken qua opbouw van de opleiding en de investering.

  Medische keuring

  Wist je dat je eerst een medische keuring moet ondergaan voordat je praktijkexamen mag doen? Maandelijks organiseren wij een keuringsdag op onze vestiging in Pijnacker, op basis van open inschrijvingen. De keuring zal worden uitgevoerd door een gecertificeerde bedrijfsarts.

  Praktijklessen

  De praktijklessen worden gegeven op maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 18:00 uur. Je volgt de rijlessen in een MAN TGX XL combinatie uit 2017, Volvo FH12 trekker met oplegger (beide automaat) of in een Volvo FH12 bakwagen met wipkar (handgeschakeld). De praktijklessen starten vanaf onze vestiging in Pijnacker. Ook het praktijkexamen start vanaf deze locatie.

   

  STAP Budget

  Bij Verkeersschool Van Buuren kun je vanuit de branche Transport & Logistiek de CE opleiding met STAP-budget kiezen. Schrijf je in via de STAP-inschrijving op deze pagina in en wij sturen jou na inschrijving het STAP-aanmeldbewijs.

  Meer informatie en inschrijven

   

   

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragen Plan je eerste rijles
 • Opleiding en prijzen CE rijbewijs

  Praktijkopleiding 25 uur

  € 2936,95

  • 25 uur praktijkles
  • Praktijkexamen

  Praktijkopleiding 28 uur

  € 3229,45

  • 28 uur praktijkles
  • Praktijkexamen
   

  Losse producten

  Intest € 140,-
  *Prijs is exclusief BTW voor bedrijven en vrijgesteld van BTW voor particulieren
  **Neem voor losse productprijzen contact op met onze klantenservice

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenPlan je eerste rijles
 • SOOB-subsidie Rijbewijs CE

  De komende jaren zijn er in de sector Transport & Logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt.

   

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragen Plan je eerste rijles
Website door Mint