BTW voordeel
Particulieren profiteren bij Verkeersschool van Buuren van BTW-vrije beroepsopleidingen.
Vakbekwaamheid code 95 Vrachtautorijbewijs
Je hebt een C-rijbewijs zonder Code 95?
Als je jouw vrachtautorijbewijs na 10 september 2009 in bezit had of nog in bezit wilt krijgen, dan kun je de Code 95 op je rijbewijs laten bijschrijven door de opleiding Vakbekwaamheid Code 95 te volgen.
Vakbekwaamheid Code 95
De opleiding Vakbekwaamheid Code 95 bestaat uit 2 theorie-onderdelen en 2 praktijkonderdelen:
Theorie:
- Module Administratie goederenvervoer (V2C);
- Module Casestudy (V3C).
Praktijk:
- Toets Besloten Terrein;
- Praktische toets.
Ieder onderdeel sluit je af met een examen. Indien je minder dan 2 jaar geleden het theoriecertificaat V2C in bezit had, ben je vrijgesteld voor dit theorie-onderdeel.
Administratie goederenvervoer (V2C)
Tijdens de theoriemodule Administratie goederenvervoer (V2C) worden tijdens de klassikale cursus de vervoersdocumenten, vergunningen, arbeidstijdenwet en voertuigdocumenten behandeld.
Casestudy (V3C)
Aan de hand van een praktijk gerelateerde casus wordt de theorie Administratie goederenvervoer (V2C) getoetst. Je kunt je goed voorbereiden op het examen door onze klassikale theoriecursus te volgen.
Toets besloten terrein
Tijdens deze toets laat je dan zien dat je het voertuig in alle facetten beheerst. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voor- en achteruit manoeuvreren. Er zijn in totaal 14 scenario’s die je dient te beheersen en deze leer en beoefen je allemaal tijdens de training.
Praktische toets
Deze toets bestaat uit het naspelen van een praktijksituatie, zoals bijvoorbeeld laden en lossen. Je dient diverse situaties goed onder controle te hebben en op de juiste manier af te handelen.
Had je vóór september 2009 je C-rijbewijs in bezit?
Dan hoef je niet de Basiskwalificatie Vakbekwaamheid te doen. Wel dien je de verplichte Nascholing Code 95 te doen om de aantekening Code 95 alsnog op je rijbewijs te krijgen.
Om de Code 95 op je rijbewijs te behouden dien je iedere 5 jaar minimaal 35 uur aan nascholing te volgen. Benieuwd naar onze Nascholingscursussen? Kijk hier voor meer informatie!
Opleiding en prijzen Vakbekwaamheid code 95
VAKBEKWAAMHEID CODE 95
Tarieven op aanvraag
*Neem voor prijzen contact op met onze klantenservice
SOOB-subsidie 2018
In de sector Transport & Logistiek zijn veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt
STOOF-subsidie
De Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche (STOOF) ondersteunt flexorganisaties in Nederland bij het ontwikkelen en opleiden van hun flexkrachten en vaste medewerkers. Het opleiden van flexkrachten is van essentieel belang. Flexorganisaties kunnen een beroep doen op STOOF voor advies, financiële ondersteuning, kennis en hulp bij implementatie.
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over STOOF subsidie?Neem dan contact met ons op: bel 015 – 744 00 08 of stuur een e-mail naar info@vbuuren.nl.
U kunt ook een kijkje nemen op de website van STOOF: www.stoof-online.nl