Rijschool Bleiswijk

Rijschool van Buuren is dé rijschool in Bleiswijk en omgeving. Bij onze rijschool kun je terecht in Pijnacker voor rijopleidingen en rijlessen van ieder rijbewijs. Je kunt bij Van Buuren het rijbewijs halen voor de auto, motor, brommer, aanhanger, vrachtwagen en bus.

Voor de auto rijlessen halen wij jou overal in Bleiswijk en omstreken op en zetten wij je af waar jij dit wil. Of dit nu bij de Dorpstraat is of in de Molenbuurt. Zo volg jij rijles waar en wanneer jij dat wil! Bij Van Buuren haal je het brommer rijbewijs in 1 dag! Ook het aanhangerrijbewijs B haal je met onze dagopleiding in 1 dag. Van Buuren geeft niet alleen rijles in Bleiswijk, maar ook op het eigen oefenterrein in Pijnacker. Onze vestiging in Pijnacker is op nog geen kwartier van Bleiswijk!

Het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je ook bij Van Buuren! De theorie, rijlessen en examens voor de Code 95 doe je op onze vestiging in Pijnacker. Een carrière als beroepschauffeur is dus zo gestart bij Van Buuren!

En als je al chauffeur bent kun je bij Van Buuren de 35 uur aan nascholing Code 95 halen. Zo tellen cursussen als VCA, heftruck, ADR gevaarlijke stoffen en Het Nieuwe Rijden mee voor jouw nascholingsuren.

Naast de hiervoor genoemde cursussen kun je bij Van Buuren de taxi opleiding volgen om de taxipas te halen. Maar ook voor een EHBO en BHV cursus ben je bij Van Buuren aan het goede adres. Al onze logistieke opleidingen, opleidingen voor nascholing Code 95, veiligheids- en beroepsopleidingen worden gegeven op ons eigen opleidingscentrum in Pijnacker.

Website door Mint