rijschool pijnacker

Rijschool van Buuren is al jaren een begrip als rijschool in Pijnacker en omstreken. Sinds 2009 heeft onze rijschool een vestiging met oefenterrein in Pijnacker. Op dit oefenterrein worden motorrijlessen gegeven en examens gehouden voor het vrachtwagen- en bus rijbewijs.

Ook start je hier de rijopleidingen voor het bromfietsrijbewijs en het aanhanger rijbewijs (BE). Zowel het bromfietsrijbewijs als het aanhangerrijbewijs haal je bij Van Buuren in 1 dag!

Van Buuren biedt als autorijschool verschillende manieren om in Pijnacker jouw autorijbewijs B te halen. Zo is het mogelijk om het rijbewijs te halen via een spoedcursus en zijn er speciale trajecten voor mensen met autisme, faalangst en fysieke beperkingen.

Naast rijopleidingen van elk rijbewijs, kunnen vrachtwagenchauffeurs en buschauffeurs bij Van Buuren de gehele Code 95 halen, zowel voor op het rijbewijs als voor de nascholing om de Code 95 te verlengen.

Ook de opleiding voor de chauffeurspas om taxi chauffeur te worden doe je bij Van Buuren! Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos de taxipas gaat halen. Naast deze opleidingen in de transport en personenvervoer kun je bij Van Buuren ook terecht voor logistieke opleidingen, zoals de heftruck- en reachtruck opleiding.

Maar ook voor een EHBO, bedrijfshulpverlenging (BHV) en een VCA cursus ben je bij ons opleidingscentrum in Pijnacker aan het goede adres.

Website door Mint