Rijschool Rijswijk

Rijschool van Buuren is al jaren dé rijschool in Rijswijk en omgeving. Ieder rijbewijs haal je bij Van Buuren! Van Buuren geeft niet alleen rijles in Rijswijk maar ook op het eigen oefenterrein in Pijnacker. Onze vestiging in Pijnacker is op nog geen 20 minuten afstand van Rijswijk!

Als autorijschool kan Van Buuren je overal in Rijswijk en omstreken ophalen en afzetten. Of dit nu in Oud-Rijswijk is of in Huis te Lande en bij de Boogaard! Zo volg jij rijles waar en wanneer jij dat wil! Bij Van Buuren kun je ook het scooter rijbewijs in 1 dag halen! Onze motorrijlessen geven wij op het eigen oefenterrein. Zo maak je een goede en veilige start op weg naar je motorrijbewijs. Het praktijkexamen kun je doen op bekend terrein: op het CBR aan de Lange Kleiweg in Rijswijk.

Ook het vrachtwagen rijbewijs en het bus rijbewijs haal je bij Van Buuren! De toetsen voor de Code 95 doe je ook op ons eigen oefenterrein. Een carrière als beroepschauffeur is dus zo gestart bij Van Buuren!

En als je al chauffeur bent kun je bij Van Buuren de verplichte 35 uur aan nascholing Code 95 volgen. Zo kun je de cursussen VCA, heftruck, ADR gevaarlijke stoffen en Het Nieuwe Rijden (HNR) volgen, deze tellen mee voor jouw nascholingsuren.

Van Buuren biedt naast bovenstaande cursussen ook de taxi opleiding om de taxipas te halen aan. Maar ook voor een EHBO en BHV cursus ben je bij Van Buuren aan het goede adres. Al onze logistieke opleidingen, opleidingen voor nascholing Code 95, veiligheids- en beroepsopleidingen worden gegeven op ons eigen opleidingscentrum in Pijnacker.

Website door Mint