Home  ›  Rijopleidingen  ›  Auto (B)  ›  Opfrislessen
Je kunt nu zelf je eerste rijles online plannen (24/7). Snel en simpel, klik op de groene button Plan je eerste rijles

Opfris auto rijlessen auto rijbewijs Van Buuren

Vraag meer informatie aan over opfris autorijlessen!

Informatie aanvragenPlan je eerste rijles
 • Opfrislessen autorijbewijs

  Heb je al langere tijd niet gereden of heb je moeite met bepaalde verkeerssituaties? Veel mensen rijden incidenteel auto waardoor het schakelen niet altijd even lekker gaat. Of er eerst de angst om bijvoorbeeld de snelweg op te gaan, in tunnels te rijden of te parkeren in een parkeergarage. Bij Van Buuren kun je ook terecht voor opfrislessen, zodat je weer veilig en met een vertrouwd gevoel de weg op kunt!

  Hoe gaat dat in z'n werk?

  Om een goed plan van aanpak te maken welke past bij jouw vaardigheden, starten wij met een intest. Tijdens deze intest ga je samen met onze coach de weg op zodat hij of zij een inschatting kan maken van wat je al kunt en wat je eventueel nog moet leren.

  Tussendoor bespreken wij samen een aantal verkeerssituaties die we zijn tegengekomen en is het belangrijk om te kunnen peilen met wat voor gevoel je achter het stuur zit. Met wat tips van de coach op zak gaan we rustig verder met de rit tot we op onze bestemming komen.

  Plan op maat maken

  Na afloop bespreken we samen de hele ervaring, zoals de introductie, de rit en jouw gevoelens. Op basis hiervan zal de coach een advies uitbrengen waar nog aan gewerkt moet worden en wat de mogelijkheden bij Van Buuren zijn. Met jouw voorkeuren en kennis zorgen we voor een plan op maat, zodat jij terug kan vallen op duidelijke afspraken. Het doel is natuurlijk om weer compleet zelfstandig de weg op te gaan en dat autorijden geen belemmering hoeft te zijn!

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenPlan je eerste rijles
 • Opleiding en prijzen

  Intest proefles (90 minuten)

  € 60,-

  • Kennismaking met Van Buuren
  • Stappenplan naar zelfstandigheid
  • Duidelijkheid in tijd en kosten

  Losse rijlessen per 1,5 uur (90 minuten)

  € 87,75

  Meer informatie?

  Neem gerust contact met ons op.

  Informatie aanvragenPlan je eerste rijles
Website door Mint