Home  ›  Subsidies  ›  SOOB-subsidie

SOOB Subsidie voor Code 95, rijbewijs en opleidingen Van Buuren

Vraag meer informatie aan over SOOB-subsidie voor bedrijven!

Informatie aanvragen

SOOB-SUBSIDIE voor bedrijven 2018

De komende jaren zijn er in de sector Transport & Logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert aangesloten transportbedrijven om huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak op te leiden en te scholen. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt.

 

Bedrijven worden gestimuleerd om hun huidige- en nieuwe medewerkers (verder) te scholen. Om kandidaten chauffeurs aan te melden dienen zij een testdag gevolgd te hebben bij STL.

Naast de (rij)opleiding tot vrachtwagenchauffeur is er ook SOOB-subsidie beschikbaar voor chauffeursopleidingen en specialisaties in logistiek, verticaal transport en veiligheidsopleidingen. Veel van deze chauffeursopleidingen vallen ook onder de Nascholing Code 95 voor behoud Vakbekwaamheid en kunnen dus met subsidie gevolgd worden.

Subsidie aanvragen

Verkeersschool van Buuren, als gecertificeerd opleider, biedt bedrijven een zorgeloze begeleiding van het gehele traject, van subsidie aanvraag tot praktijkexamen van opleidingen zoals:

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen
Website door Mint