Rijschool Rotterdam

Rijschool van Buuren is dé rijschool in Rotterdam en omstreken. Bij onze rijschool kun je terecht voor alle rijbewijzen, nascholing Code 95, logistieke-, beroeps- en veiligheidsopleidingen.

Zo geeft onze rijschool rijopleidingen voor het brommerrijbewijs, motorrijbewijs, auto rijbewijs, maar ook voor het rijbewijs voor de aanhanger, vrachtwagen en bus. Het rijbewijs voor de scooter en aanhanger haal je bij Van Buuren in 1 dag!

Ook biedt Van Buuren een breed scala aan opleidingen voor de verplichte nascholing Code 95. Vrachtwagenchauffeurs en buschauffeurs kunnen kiezen uit een breed aanbod van opleidingen zoals geconditioneerd vervoer, levensreddend handelen, ADR gevaarlijke stoffen, VCA en Het Nieuwe Rijden (HNR).

Naast het rijbewijs en nascholing Code 95 kun je bij Van Buuren ook logistieke-, beroeps- en veiligheidsopleidingen volgen. Zoals de heftruck opleiding om het heftruckcertificaat te halen, de taxi opleiding tot taxichauffeur, VCA, BHV en de EHBO cursus. Al deze cursussen worden gegeven op ons opleidingscentrum in regio Rotterdam.

Website door Mint